dijous, 10 de gener del 2013

C.E. NOIA 1 - CERDANYOLA CH 1

Primer partit de l'any 2013 després de l'aturada nadalenca davant d'un gran equip com es el Noia. Punt valuós i treballat que atura les últimes quatre derrotes de l'any passat. Qualsevol dels dos equips es va poder endur la victòria, però el resultat final demostra l'equilibri de forces damunt la pista.

CERDANYOLA CH: Albert, Joan,Chus, Kike,Joan Carles (1) (cinc inicial), Toni i Joan Carles Pérez. Baixes d'en Quim, Pepe i Jordi.

C.E. NOIA: Papiol, Queral (1) ,Blai Carda, Cabestany,Jordi Carda (cinc inicial), Gallart, Serra i Moreno.

Gols: 1-0 Queral (primera part), Joan Carles 1-1 (segona part)

Un potent Noia liderat per en Guillem Cabestany imposava un fort ritme de joc en aquesta primera part amb la intenció d'obrir aviat el marcador. Per contra el Cerdanyola ben replegat i ordenat en defensa, amb la complicitat d'un Albert Bel estelar, donava la cara al partit e intentava crear perill amb ràpids contracops. Durant els primers deu minuts l'equip de Sant Sadurní assetjava amb més perill la porteria rival, i era clar dominador en el joc. La confiança però que l'Albert ens ha anat donant ha ajudat a avançar les linies i començar a crear perill davant de la porteria d'un encertat Joan Papiol. Així en l'equador d'aquesta primera part, i després d'un ràpid i trenat contracop de la davantera local arriba el 1-0 materialitzat per en Queral. L'equip vallesà però no ha perdut la concentració en el partit, i ha anat creant perill efectuant xuts al pals per mitjà d'en Toni i en Joan.Amb ocasions en un i altre banda arribem al final de la primera part, on podem concloure que el pes del joc i les ocasions més clares han estat per l'equip de l'Ateneu.

Comença la segona part amb un guió semblant al de la primera. Això si ara en la porteria del Noia juga en Moreno, que demostra el bon nivell de la porteria roig i negra. L'equip local busca amb insistència marcar un segon gol, però l'Albert no dona treva. Per contra el Cerdanyola va estirant més les seves línies, creant més perill a la porteria del Noia. En Joan Carles Aguilera ho intentava una i altre vegada, però en Moreno es mostrava intractable. Finalment però en Joan Carles després d'un ràpid contracop posava l'empat 1-1 de xut ras. Donat els mèrits d'uns i altres el resultat era just en aquells moments. Tots dos equips havien anat fent canvis per oxigenar els seus jugadors, però ja en el tram final el ritme de joc es va incrementar. El Noia amb Cabestany a la pista posava setge a la porteria del Cerdanyola, enviant dues boles al pal i tenint alguna clara oportunitat també d'en Queral. Amb una defensa local individual, l'equip vallesà va tenir grans oportunitats per avançar-se en el marcador però el porter local no es va deixar sorprendre. Els nostres davanter en Toni, Kike i Joan Carles van disposar de grans oportunitats per materialitzar el segon gol. Fins i tot en Joan en el tram final intentava sorprendre de xut ras a Moreno després d'un nou contracop. En els últims minuts del partit va haver-hi més domini del Cerdanyola on va tenir clares oportunitats per emportar-se els tres punts de Sant Sadurní. El xiulet final de l'àrbitre sorprenia a tots els jugadores perquè creiem que encara faltaven sis o set minuts per disputar-se. Segons el seu criteri el partit havia finalitzat, però tots vam tenir la sensació de que la segona part s'havia fet molt curta. L'àrbitre Josep Pitarch en cap moment va influir en el resultat i va demostrar un bon nivell durant el partit. Podríem dir que la primera part va ser del Noia i la segona del Cerdanyola. A destacar l'efectivitat dels tres porters que van estar a un gran nivell. Per part del Cerdanyola, a banda de l'Albert MVP del partit, tots els jugadors van estar a un bon nivell. Destacar el debut d'en Joan Carles Pérez, que fins ara no s'havia incorporat.

Bon fair play a dins i fora la pista. Varem sopar plegats i vam petar la xerrada dins quarts de dues.
Aprofitem per felicitar al Marc Rodrigo del Noia, absent en el partit d'ahir, per la seva recent paternitat. Enhorabona als pares i a la nena!!!
Ara la setmana que ve ens toca descans, així que tindrem temps per preparar els següents partits davant rivals directes com son el Vilafranca i el Calafell.