divendres, 8 de març del 2013

CERDANYOLA CH 2 - C.P. SANT CELONI 3

Primera ensopegada d’aquest any 2013. Derrota per la mínima davant un equip molt més jove d’edat que va haver de lluitar molt per endur-se els tres punts de Can Xarau. Partit de menys a més de l’equip local on la falta d’encert de cara a porta el va penalitzar d’aconseguir com a mínim un empat que hagués estat més just.

CERDANYOLA C.H: Albert, Pepe, Chus,Joan Carles, Kike (cinc inicial), Joan (1), Toni (1) i Quim.
C.P. SANT CELONI: Oscar Saez, Molés (1),Paituvi (2), Madí, Jordi Saez (cinc inicial), Pousa,Costa,Alonso.

Gols: 0-1 Molés ,0-2 Paituvi, 1-2 Joan (mitja part), 1-3 Paituvi, 2-3 Toni

Els últims enfrontaments contra el Sant Celoni acostumen a ser força equilibrats i amb estils ben diferents. Mentre ells defensen en individual acompanyats de més fondo físic, l’equip local defensa en zona més tancada tot volent crear perill al contracop. Ràpidament s’avançaria en el marcador el Sant Celoni quan tan sols portàvem cinc minuts de partit. Un xut quasi des de mitja pista d’en Molès feia avançar 0-1 amb un Cerdanyola que havia sortit un pel fred. La tímida reacció del Cerdanyola no intimidava el porter Oscar i l’equip del Montseny ben liderat per en Jordi Paituvi tornava a marcar un nou gol 0-2. El mateix Paituvi aprofita un rebot del nostre porter Albert després del xut d’un defensa del Sant Celoni. La veritat es que amb molt poc esforç l’equip rival havia aconseguit agafar una bona avantatge en els vint minuts inicials. El Cerdanyola va començar a moure la banqueta donant entrada en Joan, i tot seguit en Toni i en Quim. L’equip va prémer la intensitat en el joc i assetjava amb més perill la porteria del Sant Celoni. Fins i tot en Quim va disposar d’una falta directe per aconseguir obrir el marcador, però el porter va aturar l’escomesa. La intensitat defensiva verd-i-blanca va contribuir per aconseguir crear ràpids contracops. Així en una jugada de contracop entre Quim i en Joan, aquest últim rematava de cullera ras al fons de la xarxa sense cap opció pel porter contrari. Amb aquest gol arribàvem pràcticament a la mitja part amb un resultat favorable al Sant Celoni de 1 a 2.

En la segona meitat tot estava per decidir, ja que la igualtat era el denominador comú. El Sant Celoni fidel al seu estil seguia amb la defensa individual davant d’un Cerdanyola amb més insistència a la porteria rival. Possiblement quan més estava arribant el Cerdanyola, va arribar el 1-3 obre d’en Paituvi en una jugada de contracop del Sant Celoni. L’avantatge un altre cop en el marcador els hi donava certa tranquil·litat, però el Cerdanyola no va baixar mai els braços. Després d’una jugada de la davantera local, i amb una lluita de bola d’en Joan tocant la porteria de Saez, va deixar una bola franca en el punt de penal que en Toni tot sol remata a gol fent pujar el 2-3. El Sant Celoni disposaria d’una falta directe en arribar el Cerdanyola a la desena falta d’equip, però en Paituvi no va estar encertat davant un segur Albert. Quedaven quasi deu minuts pel final i el Cerdanyola tenia molt tancat al Sant Celoni que veia més a prop l’empat dels locals. Fins i tot a falta de cinc minuts van demanar un temps mort per mirar d’ asserenar el joc davant de la pressió del Cerdanyola. L’equip vallesà va jugar els últims dos minuts amb tres davanters per intentar aconseguir el gol de l’empat. Ocasions no en varen faltar però la falta d’encert no ho va permetre i al final dels cinquanta minuts el Sant Celoni aconseguia de forma justa la victòria.

L’actuació de l’àrbitre Tomàs Fresquet va ser correcte i no va influir en el resultat, però amb un partit tant disputat no s’entén que deixes a l’equip local amb catorze faltes i tan sols amb quatre a l’equip rival.

Un cop acabat el partit varem anar a sopar plegats al tenis Cerdanyola, amb la companyia per part del Sant Celoni dels germans Saez, Madí i el capi Esteve Costa. Ambient distès i de bon rotllo, tot celebrant l’aniversari d’en Toni!! La propera setmana partit contra un clàssic de la lliga de veterans com es l’Horta.