dijous, 14 de març del 2013

U.E. HORTA 3 - CERDANYOLA CH 4

Partit disputat a Barcelona en una nit força freda per l’època de l’any. L’equip amfitrió sempre es un rival a tindre en compte, ja que combina veterania i joventut a la vegada. Encara que tenien ahir jugadors lesionats i d’altres absents sempre demostren punt d’honor i lluita fins el final. Encara que sembli que s’imposi la lògica, ens queda més satisfacció pel resultat obtingut que no pel joc desenvolupat.
U.E. HORTA: Nando,Jaume, Sergi (3),Bosch, Xavier Tamayo (cinc inicial), Julià Fernández.
CERDANYOLA: Albert,Pepe, Joan,Toni (2), Kike (cinc inicial), Joan Carles (2), Joan Carles Pérez.

Gols: 1-0 Sergi, 2-0 Sergi, 2-1 Joan Carles (mitja part), 2-2 Joan Carles, 2-3 Toni, 3-3 Sergi, 3-4 Toni.

Encara que disposàvem d’un canvi més a la banqueta que l’Horta, això no va provocar cap avantatge pels nostres interessos. L’equilibri en el marcador va ser constant i gairebé fins el final no es va decidir el partit. Tots dos equips defensàvem amb zona i en els primers minuts el Cerdanyola portava la iniciativa en el joc. Com sempre ens passa la falta d’encert de cara a porta continua sent la nostre creu,  ja que no aprofitem les múltiples ocasions que generem. Val a dir que en Nando porter barceloní també va contribuir a que la bola no entres a la porteria. En canvi qui es va avançar en el marcador després d’un parell d’aproximacions va ser l’equip local. Un rebot en l’àrea de l’Albert es aprofitat per en Sergi Gallego que remata una acció a boca de gol 1-0. Pràcticament era la segona rematada que feien tot demostrant un alta efectivitat. L’equip vallesà va començar a moure la banqueta donant entrada als dos Joan Carles. El guió continuava sent el mateix, amb un Cerdanyola abocat a la porteria de l’Horta sense capacitat per obrir la llauna. De nou en un contracop de l’Horta, el golejador de la nit en Sergi Gallego tornava a marcar de xut de cullera llunyà. La bola entra rasa per terra amb un Albert tapat per la seva defensa sense opcions d’aturar la bola. L’Horta aconseguia una bona avantatge 2-0, sense realitzar un gran desgast físic fins aleshores. El Cerdanyola conscient de que no podia donar més concessions, va prémer l’accelerador per començar a escurçar distancies. A falta de tres minuts pel final de la primera meitat una jugada personal d’en Joan assistia a en Joan Carles que tot sol rematava de xut ras al fons de la xarxa. Amb aquest 2 a 1 a favor dels locals s’arribava al final dels primers vint-i-cinc minuts.

Començava la segona part com havia acabat la primera. El Cerdanyola en busca de l’empat davant d’un Horta tancat que intentava crear perill amb ràpids contracops. Els davanters vallesans arribaven clarament a la porteria local però no aconseguien definir, topant una i altre vegada amb el porter local. Finalment però en Joan Carles després d’un ràpid contracop aconseguia de xut de pala ras batre al porter Nando i posar l’empat 2-2 en el marcador. Quedaven més de quinze minuts per endavant i havíem aconseguit equilibrar el marcador eixugant així l’avantatge inicial de l’Horta. L’empat ens va donar confiança i vam començar a millorar el joc col·lectiu, obrint espais per darrera de la defensa local. Una jugada en atac ben portada pels jugadors del Cerdanyola culmina amb una passada d’en Joan al seu company Toni, definint aquest últim amb una excel·lent arrastrada a l’escaire 2-3. L’alegria però va durar ben poc ja que una bola perduda per la defensa vallesana es aprofitada per en Sergi Gallego que de fort xut a l’escaire posa l’empat 3-3 a falta de quatre minuts pel final. Sense temps per pair l’empat, en la jugada següent es en Kike qui assisteix de nou en Toni que tot sol a l’àrea remata per posar el 3-4 que resultarà definitiu. Els últims dos minuts van ser jugats a la desesperada pels jugadors de l’Horta però un segur i eficaç Albert no va donar opció al rival.

Al final victòria per la mínima davant un bon equip, que conscient de les seves limitacions, explota al màxim les seves virtuts. Per nosaltres tres punts importants que ens deixen en la zona mitja de la taula classificatòria. Donar des del nostre bloc ànims als nostres jugadors lesionats en Jordi i en Chus perquè es recuperin el més aviat possible.Ara ja toca pensar en el H.C. Montbui proper rival dijous que ve a Can Xarau.