dissabte, 27 d’abril del 2013

CERDANYOLA CH 2 - CE NOIA 1

Bon partit disputat ahir dijous a la boina de Can Xarau. Victòria en els últims segons davant  un Noia molt solvent, que no va perdre la cara al partit en cap moment. Un Albert descomunal va ser la peça clau per aconseguir tres punts importants, aturant dues faltes directes i un penal.

CERDANYOLA C.H.: Albert, Pepe, Joan (1), Quim, Kike (cinc inicial), Joan Carles (1), Toni i Jc Pérez.

C.E. NOIA: Moreno, Carafí, Queralt, Arnan (1), Rodrigo (cinc inicial), Gallart.

Gols: 0-1 Arnan, 1-1 Joan Carles (mitja part), 2-1 Joan

Comença el partit amb domini inicial del Noia, davant un Cerdanyola conservador. Encara que l′equip de Sant Sadurní venia amb un sol canvi, van saber adaministrar bé les forces en tot moment. Amb un equip local tancat a darrera, el Noia movia bé la bola per intentar batre a un Albert molt segur com sempre. Per contra l′equip degà intentava sorprendre amb ràpids contracops però el porter roig i negre Moreno va estar molt atent en tot moment. Cap el minut 10 de partit en una contra ben trenada entre Queralt i Rodrigo, l′Albert atura la bola en primera instància però el rebot es aprofitat per Arnan per marcar el 0-1 de xut ras. Donat el joc desenvolupat per l′equip de l′Ateneu el resultat era just, ja que ells havíen creat més perill fins aquell moment. El Cerdanyola va començar a moure la banqueta donant entrada en Toni i Joan Carles, i posteriorment en Joan Carles Pérez. El joc de l′equip va millorar, disposant de més possessió de bola i arribant amb perill a la porteria rival. Així en una jugada de la davantera local un defensa del Noia desvia la bola amb el peu assenyalant l'àrbitre el corresponent penal. En Joan Carles amb gran encert posa l′empat 1-1 en el marcador. Encara disposaria el Noia d′un penal a favor en aquesta primera part, però l′Albert molt segur no va donar cap opció. Amb aquest resultat d′empat arribem a la mitja part.

En la segona va haver-hi més equilibri de forces amb alternatives en una i altre porteria. El Cerdanyola va disposar de clares oportunitats per part d′en Toni i en Quim però la falta d′encert i un Moreno inspirat no van permetre fer el segon. El Noia fidel al seu estil seguia creant perill però es van topar amb la millor versió del porter cerdanyolenc. Després d′una clara falta d′en Toni sobre Marc Rodrigo, l′àrbitre expulsa el jugador local amb targeta blava deixant l′equip amb inferioritat numèrica durant dos minuts. La falta directa es aturada un cop més per l′Albert. L′equip jugant amb tres va defensar bé i el Noia no ho va saber aprofiar. Donada la intensitat en el joc l'equip local es va carregar ràpid de faltes, cometen la desena. De nou una falta directe pel Noia, on Queralt intenta de sorprendre a l'Albert sense aconseguir l'objectiu. Quan ja semblava que el resultat no es mouria, el Cerdanyola va pressionar al Noia i va aconseguir robar la bola. El posterior contracop comporta un xut d'un davanter local un pel desviat. El rebot de la bola a la paret es aprofitat per en Joan per rematar de cullera al primer toc 2-1 a falta de deu segons pel final. El Noia va protestar molt la jugada a l'àrbitre, ja que havíen demanat temps mort trenta segons abans del gol però l'àrbitre no ho va apreciar.

Final afortunat pels nostres interessos, amb un Albert MVP del partit. El Noia d'haver aprofitat les seves ocasions podria haver-se endut la victòria però no va estar així. Ara ens toca jornada de descans fins el 10 de Maig on juguem contra el CP Vilafranca.

Varem sopar plegats al Club de tennis gaudint d'un bon sopar i bona companyia.