divendres, 17 de gener del 2014

CERDANYOLA CH 5 - C.P. CALAFELL 3

Primera victòria a casa davant un digne rival com ha estat el C.P. Calafell. Partit de menys a més per part dels locals, que amb ofici i paciència han aconseguit deixar els tres punts a Can Xarau. L’equip tarragoní ha donat la cara, però possiblement li ha faltat consistència durant els cinquanta minuts. De ben segur que han trobat a faltar en l’aspecte atacant la baixa del seu davanter Epi.

A destacar pel Cerdanyola el retorn del Capi, en Kike Roig, amb un bon nivell de joc. Juntament amb en Quim formant l’anomenada dupla 104 (aquests numero correspon als anys de tots dos), i de tant en tant ajuden a posar seny dins la pista.

CERDANYOLA C.H.: Eze, Jc. Pérez, Joan, Toni (1), Quim (2) (cinc inicial), Joan Carles (1), Pepe (1) i Kike.

C.P. CALAFELL: David, Frede (2), Perín (1),Joan Tutus, Javi (cinc inicial), Ramon, Jordi.

Gols: 1-0 Quim, 1-1 Javi, 1-2 Frede (mitja part), 2-2 Toni, 3-2 Pepe, 4-2 Quim, 5-2 Joan Carles, 5-3 Perín

En aquesta edició de la lliga de Veterans no hi ha cap rival petit. El Calafell en la segona temporada a la categoria està sent ser molt més competitiu, tot demostrant que pot guanyar a qualsevol. Nosaltres érem conscients de que no podíem perdre donat que tan sols portàvem tres empats. El Cerdanyola va sortir molt concentrat en els primers minuts, jugant amb força intensitat defensiva i rodant la bola en atac. Ben aviat arribaria el primer gol en el minut 4 de joc. Després d’una bola triangulació, la bola arriba en Quim que dins l’àrea remata de cullera a l’escaire posant el 1-0. Pràcticament en les tres jugades posteriors els locals van poder eixamplar el marcador, però la falta d’encert i la bona actuació d’en David Tutusaus no ho varen permetre. El Calafell defensava molt ordenat, fent un quadre i rombe a la vegada, i ofegant cada vegada més el joc del Cerdanyola. La veritat es que l’equip local va estar més espès en la primera part, cosa que va saber aprofitar el Calafell. A falta de vuit minuts per arribar al descans arriba el gol de l’empat. Una bola perduda en la defensa verd-i-blanca es aprofitada per en Javi Luna, qui recupera i superant la defensa i l’Eze enviant una arrastrada excel·lent a l’escaire 1-1. Aquest gol va donar aire al Calafell que va començar a jugar sense tanta prudència i arribant amb més perill a l’àrea dels vallesans. Producte d’aquesta confiança arriba un nou gol per l’equip tarragoní. Un fort xut des de mitja pista d’en Frede impacta amb el pal de la porteria, i el posterior rebot toca en el nostre porter fent pujar el 1-2 en el marcador. El Calafell mantenia les opcions intactes d’endur-se un resultat positiu, arribant al descans amb una mínima avantatge en el marcador.

En la segona part el Cerdanyola va tirar d’ofici i des el primer minut va anar a aconseguir la victòria. Mentre el Calafell es va anar fent enrere, el Cerdanyola jugant amb confiança i ben liderat per en Quim va anar pel partit. Ràpidament arriba l’empat en una jugada de contracop. Una bola recuperada des de la defensa, provoca un ràpid contracop entre en Quim i en Toni, i aquest últim aconsegueix el 2-2. Aquest gol va ser força celebrat pels locals, donat la poca fortuna que en Toni estava tenint de cara a porta en els darrers partits. Esperem que el màxim golejador de l’any passat ens segueixi demostrant la seva qualitat en forma de gols. L’equip degà, esperonat per aquest empat, va començar a ser més incisiu de cara a porta i així van arribar més ocasions. Un clar penal xiulat per l’àrbitre després d’una falta sobre en Quim, va fer pujar el 3-2. En Pepe amb un fort xut de pala aconsegueix marcar sense opcions per en David. El Calafell ho intentava de totes les maneres, però es va trobar una defensa local molt ordenada i un Eze molt segur sota els pals. De nou amb una jugada de contracop marcava de nou el Cerdanyola. Amb un jugada de superioritat de tres contra dos, en Quim des de la banda veu un forat entre el pal i l’stick del porter per marcar suaument el 4-2. Amb aquesta avantatge el Calafell va baixar el to físic i el Cerdanyola va continuar atacant. De nou l’àrbitre castigaria al Calafell amb un nou penal per una falta dins l’àrea. Aquest cop l’encarregat de llençar seria en Joan Carles errant el llançament en primer terme. El posterior rebot es aprofitat per ell mateix on remata per sota les cames del porter deixant el partit pràcticament sentenciat 5-2. Ens els instants finals tots dos equips van disposar de bones oportunitats de gol però l’encert dels dos porters ho va impedir. En Javi Luna, després de cometre l’equip local la desena falta, va tenir la oportunitat de reduir distancies però un Eze molt segur li va aturar l’escomesa. A falta de tres minuts pel final i amb un ràpid contracop del Calafell, en Miguel Angel Perín marcava de xut a l’escaire el definitiu 5-3.  El Cerdanyola va mantenir la possessió de la bola fins el xiulet final, aconseguint una victòria justa però treballada.

Com es habitual amb els companys molt bon fair play, com reflexa la foto final.

El tercer temps el varem celebrar plegats al Tennis Cerdanyola, on vam xerrar, riure i fins i tot cantar. Vem trobar a faltar els acudits de l’Epi, però a canvi vem rebre un whatsapp de l’Eugeni donant molts records per tots. Finalment varem brindar amb cava com mana la tradició, i personalment molt contents de fer-ho amb el Capi Joan Tutusaus.

La propera setmana tenim doble partit, dimarts a Montbui i dijous a casa davant el tot poderós Barça. Desitjar molta sort al nostre canviador, entrenador i amic, en Jordi que finalment serà operat el dia 22. A veure si nosaltres et donem alguna alegria en forma de victòria, que realment t’ho mereixes.