dimecres, 22 de gener del 2014

H.C. MONTBUI 5 - CERDANYOLA C.H. 2

Bon partit disputat ahir a la pista de Can Passanals. El resultat final pot resultar enganyós, ja que el partit va estar força igualat durant quasi quaranta minuts. L’equip local va imposar el seu ritme en tot moment i va tenir més encert de cara a gol. El Cerdanyola amb baixes sensibles a la davantera va estar mancat d’encert, encara que va lluitar i va donar la cara fins el final.

H.C. MONTBUI: Mir, Massana (1), Bars (1), Jofre (1), Povill (2) (cinc inicial), Piñol, Compte, Rica, Parera i Ramírez (porter)

CERDANYOLA C.H.: Albert, Pepe, Chus, Joan Carles, Joan (cinc inicial), Kike (2), Jc. Pérez.

Gols: 1-0 Povill, 1-1 Kike, 2-1 Jofre, 2-2 Kike (mitja part), 3-2 Bars, 4-2 Povill, 5-2 Massana

D’entrada el HC Montbui disposava de més efectius a la banqueta, cosa que li permetia mantenir un alt ritme de joc. Si a més tenim en compte que realitzen defensa individual en tota la pista, ens obligaven a córrer el cinquanta minuts. Així i tot el Cerdanyola va plantar cara al jove equip de la comarca de l’Anoia, on fins els últims deu minuts no va poder certificar la victòria. L’equip vallesà va començar la primera part fent una defensa de quadre-rombe intentant d’evitar els xuts llunyans d’en Xavi Massana. L’equip local en atac movia ràpida la bola, intentant de crea perill per darrera de la porteria de l’Albert. En el minut 4 de joc arribaria el primer gol. Després d’una jugada de precisió de la davantera del Montbui, controla la bola en Carles Povill que de xut ras marca el 1-0. Semblava que el Montbui volia sentenciar el partit en els primers minuts donat el ritme de joc mostrat. El Cerdanyola ben tancat en defensa, va anar estirant les seves línies i arribava mitjançant ràpids contracops a la porteria ben defensada per en Mir. Les accions s’anaven succeint en una i altre porteria però tots dos porters demostraven la seva qualitat. Tots dos equips van anar efectuant canvis per tal de mantindre un bon ritme de joc. A falta de vuit minuts per acabar la primera part arribaria el gol de l’empat 1-1. Després d’una bona recuperació de la defensa vallesana, en Kike (el millor jugador del Cerdanyola en el partit d’ahir) surt en contracop i defineix amb un xut de cullera a l’escaire sense cap opció pel porter local. Val a dir que poc ens va durar l’empat, ja que en la jugada immediatament posterior va arribar el 2-1. Una jugada d’en Povill per darrera la porteria provoca una assistència per en Jofre, que tot sol dins l’àrea remata ras al primer toc. La defensa vallesana havia badat en deixar sol al davanter local, permetent al Montbui agafar de nou avantatge. Ja en els minuts finals de la primera part, l’àrbitre xiularia un penal a favor del Cerdanyola potser un pel rigorós. En Kike seria l’encarregat de llençar-lo de nou a l’escaire dreta del porter 2-2. Així s’arribava a la mitja part, amb un resultat just donat els mèrits d’uns i altres.

En la segona meitat el guió del partit va continuar sent el mateix. Un Montbui pressionant a tota la pista i un Cerdanyola que contrarestava mitjançant perillosos contracops. Si alguna cosa defineix al Montbui es la seva qualitat i bon joc. Amb un Carles Povill en estat de gràcia, l’equip local s’avançava amb una jugada calcada a la primera part. Després d’una jugada d’en Carles per darrera la porteria, s’emporta a la defensa vallesana tot deixant una assistència per en David Bars que marca el 3-2. Després d’aquest gol el Cerdanyola jugaria els seus millors minuts disposant de grans ocasions. La més clara va ser en una nova jugada de contracop d’en Joan que es planta tot sol davant de Ramírez. La seva rematada per sota les cames del porter toca el pal quedant la bola morta davant la porteria. En Pepe tan sols havia d’acompanyar la bola però incomprensiblement no va entrar, deixant una claríssima oportunitat d’empat. El Montbui es va anar obrint una mica més en defensa i el Cerdanyola ho aprofitava per arribar amb clares ocasions però sense encert de cara a gol. Quan més a prop teníem l’empat va arribar el 4-2 dels locals. Una incursió per banda esquerra del defensa Compte penjava una bola dins l’àrea, i en Carles de nou s’avançava a la defensa desviant la trajectòria de la bola al fons de la xarxa. El partit es començava a decantar pel Montbui però encara vàrem gaudir de bones ocasions per marcar. La manca de sort i el porter Ramírez van impedir apropant-se al marcador. Ja en el tram final el Montbui marcaria el definitiu 5-2 després d’un xut fora l’àrea d’en Massana desviat per l’stick d’en Joan en última  instància sense opcions per l’Albert. En Kike a falta de dos minuts disposaria d’un nou penal per escurçar distancies, però la seva rematada hi aniria al pal.

Victòria justa del Montbui que el situa en els llocs capdavanters de la classificació. El Cerdanyola rep dijous la visita del líder, el F.C. Barcelona. En un principi esperem poder jugar ja que l’Albert Bel està a punt de tornar a ser pare i si la dona es posa de part no podrem garantir la seva participació. Mantindrem informats als clubs que juguen contra nosaltres.

Al final hem sopat en el mateix pavelló tots plegats, amb l’absència d’alguns membres de tots dos equips. Com sempre ens hem desitjat sort pels següents compromisos i per retrobar-nos en el partit de tornada a Cerdanyola.