dimecres, 15 de gener del 2014

PARTIT CONTRA EL C.P. CALAFELL!! JORNADA 9









              VS








Demà partit a Can Xarau davant els nostres estimats companys de Calafell. El partit de la primera volta s'hauria d'haver jugat a Calafell però donat que no podien disposar de pista vàrem optar per canviar l'ordre dels partits. 

Segon partit del 2014 a casa davant un rival que ja aconseguit dues victòries i un empat en el que portem de campionat, amb un balanç més que positiu. Per tant no tenim més marge de millora, i haurem d'intentar sumar la primera victòria de la temporada. L'únic equip tarragoní de la categoria està demostrant un bon nivell d'hoquei i encara que mai ens ha guanyat, lluitarà per endur-se un bon resultat.

La bona relació entre els dos clubs, després de la nostre participació en el Torneig de Calafell en els darrers dos anys, va més enllà de l'esport. Prova d'això es l'esperat sopar després del partit, on tots hi serem i brindarem per la bona recuperació del Capi Joan Tutusaus. Tampoc ens oblidem de l'Eugeni Collado, així que rep en nom de tots els companys de Cerdanyola una forta abraçada.

Demà us esperem a la boina a les 22:30 h!!

1 comentari:

  1. Gràcies Joan! Ens veiem demà a la pista i a la taula, per disfrutar de les dues grans passions dels veterans, l'hoquei i els sopars. Una abraçada!

    ResponElimina