dijous, 10 d’abril del 2014

CP SANT CELONI 6 - CERDANYOLA CH 8

Segon partit disputat aquesta setmana a la pista del Sant Celoni, després de jugar dilluns contra el Cuatro Vientos. Victòria a domicili davant d’un equip local amb baixes importants. D’una banda el seu porter titular Oscar Saez i de l’altre van haver de jugar tot el partit amb quatre jugadors de pista. Era una bona oportunitat per aconseguir els tres punts, i finalment es va imposar la lògica. Així i tot un Sant Celoni voluntariós va donar molta més guerra de lo esperat, sense perdre mai la cara al partit.

CP SANT CELONI A: Gutiérrez, Paituvi (2), Molés (2), Costa (1) i Jordi Saez (1).

CERDANYOLA CH: Eze, Chus, Joan (1), David (2), Joan Carles (2) (cinc inicial), Jc. Pérez i Quim (3).

Gols: 0-1 Joan, 0-2 David, 1-2 Paituvi, 2-2 Molés, 3-2 Saez, 4-2 Costa (mitja part), 4-3 Quim, 4-4 Quim, 4-5 Quim, 4-6 Joan Carles, 4-7 Joan Carles, 5-7 Molés, 6-7 Paituvi,  6-8 David.

Començava el partit amb un Sant Celoni sense efectius a la banqueta i un Cerdanyola que podia gaudir d’un sol canvi. Després arribaria en Quim a falta d’un quart d’hora per acabar la primera part. Començava l’equip degà amb molta força ja que en els primers minuts s’avançaria de forma ràpida amb dos gols. El primer marcat per en Joan 0-1 després d’un penal assenyalat per l’àrbitre. Val a dir que el xut del penal va anar a parar al travesser i el llarg rebot de la bola es aprofitat de nou per en Joan que de xut creuat aconsegueix el primer gol pel seu equip. Ràpidament amb un nou contracop en David marcava de xut de cullera el 0-2. Semblava que la cosa començaria a encarrilar-se de forma favorable al nostres interessos. Però quan et refies i l’equip contrari te encert tot pot canviar. En un tres i no res el Sant Celoni va empatar el partit. Primer en un contracop d’en Jordi Paituvi marca 1-2 de xut a l’escaire, encara que l’Eze aconsegueix tocar la bola amb el guant. L’empat arriba de penal després de que un rebot de la bola toqués en un peu d’un defensa. En Molés marca de xut ras el 2-2. L’equip local ben dirigit per en Paituvi realitzava un hoquei senzill, sabent aprofitar al màxim els contracops de que disposava. Fins i tot en Jordi Saez va enviar algun xut al pal de la porteria de l’Eze, avisant del que podia arribar. En el tram final dels primers vint-i-cinc minuts arribarien dos gols més pel Sant Celoni. Pràcticament en dos contracops calcats, primer marca en Jordi 3-2 i després l’Esteve Costa marcava el 4-2. Semblava que el partit se’ns complicava i vam demanar un temps mort. Aprofitant que teníem dos canvis, vam anar rodant la banqueta per mirar de trobar un revulsiu. Encara que vam disposar d’ocasions el marcador no es va moure i teníem tota la segona part per intentar capgirar el marcador.

A la segona part la situació del partit va canviar radicalment. Pràcticament en cinc minuts li vam donar la volta al marcador. Amb un Quim estel·lar, aconseguia un hat-trick demostrant que segueix sent un crack de l’hoquei. Amb el partit d’ahir queda clar que te corda per seguir jugant, sent un luxe gaudir de la seva presència dins i fora de la pista. Així, amb dos xuts i una arrastrada dins l’àrea, ens vam avançar en el marcador per 4-5. Un altre que es va voler sumar a la festa golejadora va ser en Joan Carles. Amb dos jugades marca de la casa, va aconseguir marcar dos gols demostrant estar molt fi. Remarcar la jugada del seu segon gol, ja que després d’aconseguir robar una bola a mig camp, encara amb rapidesa pel lateral esquerra deixant anar una arrastrada magistral sense cap opció pel porter del Sant Celoni. A falta de vuit minuts el resultat era de 4-7 i semblava ja sentenciat. Però l’orgull dels jugadors locals i la lluita constant, els va permetre apropar-se al marcador en un parell de minuts. Primer marcaria Molés el 5-7 després d’un xut exterior i després en Paituvi tocava una bola suau després d’una centrada d’Esteve per fer el 6-7. Donada la pressió local per intentar aconseguir l’empat, en David marcava el definitiu 6-8 en una gran jugada personal dins l’àrea. Els últims dos minuts van servir per mantindre la possessió i aconseguir la primera victòria a domicili.

Victòria justa i treballada davant d’un digne rival mancat d’efectius importants. Dels últims tres partits hem aconseguit dues victòries, cosa que ens ajuda de cara a afrontar el tram final de la temporada. Amb una dinàmica més positiva, som conscients de que hem de seguir lluitant per mirar de sortir de les darreres posicions.

El tercer temps va ser compartit en petit comitè, ja que tan sols érem cinc persones. Així i tot l’Esteve, l’Eudald, en Jordi, en Juan Carlos i servidor vam petar la xerrada parlant de tot una mica. Desitjar a l’Oscar Saez que li vagi tot molt bé en la propera paternitat. Fins la tornada a Can Xarau!!!