divendres, 16 de maig del 2014

F.C. BARCELONA 6 - CERDANYOLA C.H. 4



Gran partit d’hoquei ahir al Palau Blaugrana davant el millor equip de la lliga. Sens dubte que van haver de lluitar de valent per aconseguir la victòria, ja que no vàrem baixar els braços en cap moment. Érem conscients de la dificultat de treure un resultat positiu donada la qualitat del jugadors blaugranes. Encara que es va imposar la lògica l’equip va rendir a bon nivell amb la tornada a la nostre porteria d’un Albert estel·lar.

A destacar la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat l’Ivan Tibau i del seleccionador estatal en Quim Pauls. Per nosaltres però son els nostres companys, i dins i fora la pista agraïm sempre la seva presència demostrant com s’estimen el nostre esport. L’Ivan va estar escalfant a l’inici però finalment va desistir de jugar donat unes molèsties que pateix a les costelles. Així i tot va compartir la foto final de grup un cop acabat el partit.



FC. BARCELONA: Tino, Plaza(1), Segarra, Rovira (1), Cairo (2) (cinc inicial), Lluís Coll (2)

CERDANYOLA CH: Albert, Chus, Joan, David (2), Quim (1) (cinc inicial), Joan Carles, Toni (1), Jc. Pérez.

Gols: 0-1 David, 1-1 Cairo, 2-1 Plaza (mitja part), 3-1 Cairo, 3-2 David, 4-2 Coll, 5-2 Coll, 6-2 Rovira, 6-3 Toni, 6-4 Quim

Jugar contra el Barça implica està concentrat des del xiulet inicial ja que imposen un alt ritme tant en defensa com en atac. El Cerdanyola va aguantar perfectament les escomeses en els primers minuts amb una defensa en zona ben tancada que impedia les típiques jugades blaugranes al segon pal. En atac l’equip vallesà movia la bola amb rapidesa davant la pressió dels jugadors locals. Mica en mica varem anar estirant les línies i arribant amb perill davant d’en Tino. Fruit d’una jugada del nostre davanter més actiu, en David Novell, arriba el primer gol al marcador. En David entra per la banda i rematant de cullera fa pujar el 0-1. Aquest resultat va durar una força estona ja que el Cerdanyola seguia molt seriós en defensa i l’Albert va demostrar perquè es un dels millors porters de la lliga. La dinàmica del partit era molt intensa i el perill arribava a les dues porteries. El Cerdanyola va disposar d’ocasions molt clares, on fins i tot dues rematades van anar al pal sense fortuna pels nostres interessos. En una jugada de contracop verd-i-blanc en David finalitza la jugada amb un fort xut de pala que impacta en el seu company Chus. Aquest fort xut al peu va deixar fora de combat al defensa cerdanyolenc que ja no va tornar a jugar. L’equip blaugrana continuava posant setge a la porteria d’un Albert, amb rematades perilloses d’en Toni Rovira i d’en Gaby Cairo. En una jugada sense aparent perill arriba l’empat. En una contra blaugrana d’en Gaby, el defensa Jc. Pérez vol refusar la bola del davanter blaugrana fent-ho en direcció a la nostre porteria. La bola es cola rasa pel pal esquerra despistant l’Albert. Així arriba 1-1. El partit es mantenia equilibrat a tots nivells i tots dos equips realitzaven canvis per oxigenar els jugadors de pista. A falta de tres minuts pel final de la primera part el Barça s’avança en el marcador 2-1 després d’una jugada personal d’en Miguel Plaza. En una nova contra es presenta davant l’Albert mentre el va driblant i espera el moment per punxar la bola entre el guant i el casc del porter. Bona definició d’en Plaza demostrant un cop més que es el jugador més determinant del seu equip amb el permís d’en Tino sota els pals. Sense cap incidència més s’arriba al final dels primers vint-i-cinc minuts amb una mínima avantatge de l’equip local tot lamentant el Cerdanyola les rematades al pal.

Primers minuts de la segona part amb el mateix estil de joc per part de tots dos equips. El Barça tocant i tocant mirant de trobar un forat davant d’una defensa molt tancada. El Cerdanyola arribant amb claredat a la porteria d’en Tino, molt més encertat en aquest segon temps. Les internades d’en Quim per darrera la porteria blaugrana permetien el desmarcatge d’en Joan que va disposar de dues rematades a boca de gol trobant-se de nou un gran Tino. Precisament una errada d’en Joan amb un xut des del lateral de la pista provocaria la jugada del 3-1. El seu xut impacta en les cames d’en Rovira, el qual aprofita el rebot per assistir en Gaby que rematant de primera aconsegueix batre a l’Albert. En aquest tipus de jugades el Barça resulta intractable i no se li poden oferir concessions. Així i tot el Cerdanyola va continuar jugant i arribava amb perill amb ràpids contracops. En David amb una internada per la banda aconseguia el 3-2 i ens permetia d’estar dins el partit. Aquest gol ens va donar empenta i durant força minuts varem jugar el nostre millor hoquei. Vam disposar de més jugades a la contra i ens va mancar encert de cara a porta. En Joan Carles va disposar d’una arrastrada tot sol davant d’en Tino però un cop més el millor porter de la lliga no va donar opció. La clau de la victòria blaugrana va vindre més per errades nostres que per encerts d’ells, encara que la qualitat dels locals es indiscutible. Pràcticament en cinc minuts el Barça va agafar una avantatge que al final seria insalvable. En dues jugades quasi calcades en Gaby s’internava per darrera la porteria punxant la bola a l’àrea. En totes dues ocasions un encertat Lluís Coll rematava de toc suau fent pujar el 4-2 i 5-2. Això en va fer mal perquè el partit se’ns escapava per falta d’intensitat defensiva. A més en un nou contracop en Toni Rovira marcava el 6-2 després de dues rematades consecutives. La bola aturada per l’Albert en primera instància s’endinsava a la xarxa lentament. Encara faltaven 10 minuts per endavant i el partit semblava decidit. Però una jugada personal per la banda d’en Toni posava el 6-3 després de xutar de cullera a l’escaire. El partit per moments embogia en una i altre porteria, i el Cerdanyola va tenir clars contraatacs però sense l’encert necessari per escurçar distancies. El Barça fins i tot va disposar d’un rigorós penal, ja que creiem que la bola llençada a l’interior de l’àrea havia anat molt alta. En Gaby va llençar-lo com de costum però l’Albert li va encertar la intenció aturant bé la bola. L’àrbitre del partit L’Eduard Gascon va fer un bon arbitratge encara que algunes decisions no eren iguals en una i altre porteria. Ja en l’últim minut de partit un nou contracop d’en Quim deixa en Tino assegut, tot definint amb molta classe per deixar el marcador definitiu 6-4.

Victòria justa de l’equip blaugrana que consolida el primer lloc a la classificació. Nosaltres hem de continuar mantenint el bon nivell de joc que estem realitzant les últimes setmanes i seguir lluitant en els quatre partits que ens queden. El proper partit dimarts vinent davant de l’Horta.

El tercer temps com sempre a casa Ferreiro. Excel·lent ambient, somriures, complicitats i alguna foto sospitosa d’un boy amb la Copa d’Europa. Bé de la foto tan sols la vàrem poder gaudir els presents. Així que pels que no hi éreu no us podeu arribar a imaginar... Gran Luiggi Segarra!!!  Sort pel Barça en la Final a 4 i fins la propera companys!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada