divendres, 11 de novembre del 2016

CERDANYOLA CH 2 - MOLLET HC 4

Segurament ahir varem tenir davant el millor VeteMollet dels últims anys i no tan sols perquè han fitxat a un excel·lent campió del mon com es en Toni Sánchez, sinó perquè l’essència de la resta de jugadors ha tornat. Un Delmo consistent, un Micki ràpid i eficient, un Rai letal juntament amb la resta de l’equip a bon nivell, resulta que sigui complicat poder guanyar-los.

Curiosament tots els gols es van produir a la primera part, amb una sortida en tromba de l’equip rival i amb un Cerdanyola que va anar de menys a més. L’orgull de l’equip degà va resistir davant la qualitat i l’empenta del Mollet. Encara que en els últims minuts del partit varem gaudir d’una falta directa i d’un penal, la victòria rival va ser totalment justa.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Joan, Ignasi, Toni (2) (cinc inicial), Xavi i Jc. Pérez.

MOLLET HC: Delmo, Toni Sánchez, Roura, Écija (1), Raigoso (3) (cinc inicial), Busquets, Tomey, Tibau.

Gols: 0-1 Raigoso, 0-2 Écija, 0-3 Raigoso, 1-3 Toni, 1-4 Raigoso, 2-4 Toni.

Encara que érem conscients del potencial del Mollet ja en el primer atac van aconseguir anotar. Un gol d’aquells tontos, que hauríem d’evitar però que tothom dins l’àrea s’ho va quedar mirant. En Toni Sánchez penetra des del racó i s’endinsa dins l’àrea sense aconseguir marcar però el rebot li havia al Rai que d’esquenes i per sota les cames marca el 0-1. No havien passat ni 30 segons que ja ens havien presentat les credencials. Possiblement varem sortir molt freds i el Mollet ens va escalfar ben aviat. La sensacions dins la pista eren molt diferents ja que el Mollet anava llançat mentre el Cerdanyola s’estava encara situant. La defensa individual no pressionant del Mollet posava dificultats als atacs locals que intentaven sorprendre de xuts llunyans a un segur Delmo. La mobilitat en atac de l’equip molletenc feia ballar la defensa del Cerdanyola posant el perill la porteria de l’Albert. A més quan el Mollet perdia la bola ràpidament tornaven a pressionar dificultant la sortida de bola local. Al minut 8 arriba el 0-2 després d’una jugada col·lectiva de la davantera que habilita una passada per en David Écija que sol de marca remata fins a dues vegades al fons de la xarxa. El Cerdanyola demana un temps mort per mirar de tallar el ritme de joc del Mollet. A la represa l’equip degà comença a estirar línies i arriba amb més perill a l’àrea rival. En el minut 15 arribaria el 0-3 en una jugada protestada pels jugadors verd-i-blancs. Un rebot dins l’àrea es aprofitat per en Rai que aixeca i pica la bola tocant l’esquena de l’Albert i entrant mansament. Els jugadors locals van reclamar falta però l’àrbitre Juan Carlos Albacete va concedir el gol. De nou encaixàvem un gol evitable senyal de que estàvem espessos. Si alguna virtut tenim però es la de no baixar el braços mai. En una jugada personal en Toni en el minut 18 escurça distancies amb el 1-3. Destacant com el davanter local més incisiu, en Toni aprofitar un rebot dins l’àrea per a batre a Delmo. Aquest gol ens feia estar dins el partit, però una nova contra en el minut 20 era aprofitada per en Joan Carles Raigoso per fer el 1-4. Jugada també desafortunada ja que el xut ras del davanter asturià toca el patí d’en Txus desviant la trajectòria i despista a l’Albert. Quasi sense temps per assaborir l’avantatge en Toni de nou i amb una situació similar al primer gol aconsegueix el 2-4 que ens permetia seguir dins el partit. Arribem al final de la primera part amb un partit molt disputat i un marcador obert.

A la segona part el Mollet amb un jugador més de refresc aprofitava per anar fent canvis constantment i així mantindre un ritme alt de joc. En aquest segon temps el partit va estar més equilibrat amb bones ocasions per totes dues bandes. L’Albert molt fi davant dels atacs d’en Sanchez i Rai no va deixar foradar més la porteria. El Cerdanyola defensava millor i gaudia de més contracops que a la primera part. A banda el Mollet havia de treballar més en defensa cosa que li generava cometre més faltes. Destacar una jugada d’en Toni Sanchez que s’escapoleix de dos jugadors locals passant-se la bola per darrera el seu cos i marxant amb rapidesa cap a la porteria de l’Albert per sort nostre sense conseqüències. Els minuts anaven passant i cap dels dos equips podia marcar. El Cerdanyola demana un temps mort a falta de 7 minuts pel final, intentant a la represa pressionar més a la desesperada per tenir alguna clara ocasió. A falta de dos minuts el Mollet comet la desena falta i tenim una directa per escurçar el marcador. L’Ignasi es l’encarregat de llençar-la però en Delmo atura l’escomesa perfectament. Ja en els instants finals ocasions a les dues àrees pels dos equips. A falta de 25 segons l’àrbitre assenyala un clar penal a l’àrea del Mollet. El temps corre fins arribar al final sense opcions de poder haver-hi un remat. En Joan Carles Pérez llança la pena màxima però el peu esquerra d’en Delmo esquiva la bola, xiulant l’àrbitre ara si el final del partit.

Victòria justa del Mollet demostrant credencials per estar a final de temporada entre els quatre primers. Nosaltres després de quatre partits encara no coneixem la victòria, i haurem de millorar molt per pujar a la classificació. Es evident que queda molta competició encara, però qualsevol rival te entitat suficient per guanyar a qualsevol equip. Per això aquest any aquesta lliga es més divertida que mai. La propera setmana visitem els amics de Sant Celoni, on intentarem treure un resultat positiu.

Bon tercer temps a l’Enovin, on vam sumar més efectius que el Mollet. Això no serveix per sumar punts però si per menjar més entrecot jajaja. Com sempre excel·lent ambient amb el nostres amics dins i fora la pista. Ens retrobem a la pista de la Riera Seca a la tornada. Finalment desitjar una bona recuperació per en Toni Sánchez, que estarà absent unes setmanes per una intervenció quirúrgica. Sort Toni!!