dilluns, 28 de novembre del 2016

CP MALGRAT 5 - CERDANYOLA CH 4

Gran partit disputat divendres 25/11/2016 a la pista del CP Malgrat actual campió de la Lliga Catalana de Veterans. Encara que el Cerdanyola va quallar una bona actuació, aquesta no va tenir premi en forma de punts com reflexa el marcador final. L’equip local va haver de remuntar un 2-4 a la segona part i amb dos penals d’en Ramon Benito van aconseguir la quarta victòria de la temporada.
A pesar de les baixes d’en Cassola pel Malgrat i d’en Novell pel Cerdanyola, es va veure un duel intens, amb alternatives a les dues porteries i a on els petits detalls van fer decidir el matx.

CP Malgrat: Gaby, Tresserras (1), Esteve, Riera, Roura (1) (cinc inicial), Benito (3)

CERDANYOLA CH: Albert,  X. Albareda (1), Jc. Pérez, Ignasi, Víctor (1) (cinc inicial), Toni (1), Joan (1)

Gols: 1-0 Roura, 1-1 Albareda, 1-2 Joan, 2-2 Benito (mitja part), 2-3 Víctor, 2-4 Toni, 3-4 Treserras, 4-4 Benito, 5-4 Benito.

Com es habitual primers minuts de tanteig entre tots dos equips. Un Malgrat amb l’empenta habitual defensant a l’home i un Cerdanyola ben aposentat en una defensa zonal. L’equip local amb un bon ritme de bola creava perill amb xuts llunyans ben aturats per l’Albert, que un cop més va estar a un nivell altíssim. L’equip degà també posava a prova en Gaby aturant amb seguretat les escomeses vallesanes. Fins el minut 11 de partit no arribaria el primer gol. Una jugada d’en Benito per la banda esquerra acaba en una bola punxada que en Roura desvia per aconseguir el 1-0. Ja feia estona que el Malgrat s’apropava amb perill a la porteria de l’Albert. El Cerdanyola però no deixaria escapar la ocasió i al cap de dos minuts empatava el partit. Una internada per la banda dreta d’en Xavi Albareda acabava amb un xut de cullera i posava el 1-1. Encara que el ritme del Malgrat seguia sent el mateix, el Cerdanyola va millorar la possessió i l’arribada a la porteria rival creant cada cop més perill. En el minut 19 el Malgrat comet un clar penal després de que un defensa colpegés l’stick d’en Joan. El mateix jugador s’encarrega de llençar el penal aconseguint batre per la dreta al porter local i avançant per primer cop al seu equip 1-2. Val a dir que el Malgrat també va disposar d’un penal a favor que el Jordi Esteve va fallar. De fet l’àrbitre José Alonso va fer llençar dos cops el penal per avançament dels jugadors en l’àrea contraria. El Cerdanyola disposaria de bones ocasions per ampliar l’avantatge, però en Gaby va estar molt atent aturant tot el que li venia. A falta de quatre minuts pel final del primer temps i després d’una ràpida contra del Malgrat, en Ramon Benito aconsegueix marcar l’empat 2-2. Val a dir que el primer remat es aturat per l’Albert, i en el segon aixeca i pica la bola de forma excel·lent. El resultat fins aleshores era just donat els mèrits de tots dos equips, així que hauríem d’esperar a la segona part per veure qui s’enduria el gat a l’aigua.

Sense baixar el ritme el Cerdanyola va sortir ben endollat en aquest segon temps. De fet dins dels deu minuts següents a la represa aconseguiria avançar-se per dues vegades al marcador. Una jugada d’en Victor Alonso sortint de darrera la porteria acaba en una mitja volta sorprenent al porter del Malgrat i fent pujar el 2-3. Encara que el Malgrat seguia posant setge a la porteria vallesana, l’Albert començava un recital d’aturades sorprenent a la davantera local. El Cerdanyola es trobava molt còmode dins la pista i disposava de molts contracops. En un d’aquests en Toni aconsegueix marcar el 2-4 després d’un xut ras de cullera al fons de la xarxa. El Malgrat  ho continuava intentant davant d’un Cerdanyola que no va saber aprofitar el seu avantatge. La jugada clau pels verd-i-blancs va ser un contracop de dos contra ú, on l’Ignasi assisteix en Joan que remata la bola al travesser. El que hagués suposat el 2-5, va suposar el 3-4 d’en Dani Tresserras en la següent jugada. Una internada del defensa del Malgrat sense gaire perill acaba en un remat que toca l’esquena de l’Albert i s’endinsa dins la porteria. El Cerdanyola ràpidament demana temps mort per mirar d’aclarir idees després de tenir el partit a les seves mans. El ritme de partit era molt alt i l’àrbitre va tenir força feina per calmar els ànims d’uns i altres. Encara que va fer un bon arbitratge creiem que va força estricte amb el Cerdanyola assenyalant tres penals. El primer d’ells va ser llençat pel davanter local Joan Roura però l’Albert el va aturar perfectament. El segon a falta set minuts va ser més clar després d’una falta d’un defensa del Cerdanyola damunt en Benito. El mateix jugador aconsegueix marcar l’empat 4-4 en un bon llançament. Quan el partit estava més emocionant i davant la pressió local sobre l’àrbitre, arriba un nou penal creiem que aquest cop més rigorós. En Ramon Benito de nou marca de xut de pala a l’escaire posant el definitiu 5-4. Encara que el Malgrat estava amb 9 faltes d’equip no varem aconseguir que es xiules la desena i finalment no vam poder empatar el partit.

Victòria ajustada del Malgrat en un duel de titans. El Cerdanyola va fer mèrits més que suficients per aconseguir l’empat, però la sort va anar del cantó dels campions. Creiem però que amb el joc desplegat tard o dora acabaran arribant les victòries. De nou la propera setmana ens toca jugar a domicili aquest cop davant d’un bon equip com es el Montbui.

Grandíssim tercer temps al Klein84 amb molt bon ambient, tot recordant batalles de vestidors i anècdotes de veterans d’hoquei. Gràcies al Ramon, Jordi, Pep i Gaby com a bons amfitrions del Malgrat. Ens retrobem a la tornada a Can Xarau. Salut!!