dijous, 3 de novembre del 2016

CP MANLLEU 3 - CERDANYOLA CH 3

Ahir dia 2 de Novembre es va jugar el partit ajornat contra el CP Manlleu corresponent a la primera jornada de lliga. L’empat final 3-3 reflexa l’equilibri de forces, encara que l’equip degà va fer mèrits suficients per endur-se la victòria. A falta de menys de dos minuts pel final una contra del Manlleu es ben aprofitada per en Quim Casalí per aconseguir el gol de l’empat i salvar un punt pel seu equip.

El Manlleu va tenir absències importants a les seves files cas d’en Cobo i Callís, mentre que en el Cerdanyola debutava en Xavi Albareda amb una actuació més que destacada. En Joan Carles Pérez amb un hat trick va ser l’MVP de l’equip.

CERDANYOLA CH: Albert, Joan, Jc. Pérez (3), Ignasi, Victor (cinc inicial), Txus, Xavi

Gols: Dani 1-0, Jc. Pérez 1-1, Dani 2-1 (mitja part), 2-2 Jc. Pérez, 2-3 Jc. Pérez, 3-3 Casalí.

Teníem en ment els partits disputats l’any passat contra el Manlleu, on no varen aconseguir puntuar. Primers compassos del partit amb els dos equips en defensa zonal i molt de respecte en una i altre banda. Les tímides arribades dels dos equips eren ben aturades pels dos porters presents, ja que a la segona part en el Manlleu va jugar en Guiti. Durant forces minuts el partit es van convertir en anades i vingudes d’àrea a àrea amb contracops de tots dos equips. Fins el minut 12 no va arribar el primer gol local. Una bola al racó es recuperada per en Dani, davanter del Manlleu, que s’escapoleix de la defensa rival i aconsegueix de mitja volta un fort xut de cullera que s’endinsa per tota l’escaire. Una jugada sense aparent perill acaba en l’1-0. El Cerdanyola però no va trigar gaire en fer l’empat. Al cap de dos minuts del gol encaixat, l’Ignasi des de darrera la porteria donar una assistència al Joan Carles Pérez que tot sol remata a plaer l’empat 1-1. Bons minuts de l’equip vallesà que es va trobant cada cop més sòlid dins la pista posant en perill al porter del Manlleu. Quan semblava  que el Cerdanyola podia fer el segon, una jugada personal del número 55 del Manlleu dona avantatge 2-1 al seu equip. El davanter manlleuenc aconsegueix un cacau de cullera endinsant de nou la bola en tota l’escaire sense opcions pel nostre porter. Corria el minut 21 i encara el Cerdanyola va disposar de dues bones ocasions molt ben aturades pel porter. Arribem a la mitja part amb aquest mínim avantatge per l’equip local.

A la segona el Cerdanyola va donar un pas endavant en el seu joc i el Manlleu tot el contrari. La pressió en defensa del Cerdanyola li permetia sortir al contracop i tant en Victor com en Joan van arribar amb perill a la porteria defensada per en Guiti. El Manlleu anava rodant la banqueta per mirar de no baixar el pistó, però el Cerdanyola cada cop més disposava d’ocasions més clares. Curiosament en el minut 12 d’aquesta segona part en Victor Alonso molt actiu, aconsegueix marxar en contraatac i un defensa del Manlleu comet falta directa segons el criteri de l’àrbitre Carles Lacambra. En Joan Carles Pérez aconsegueix de forma magistral batre en Guiti marcant el 2-2. El Cerdanyola seguia posant setge a la porteria del Manlleu mitjançant ràpids contracops. En el minut 20 una nova acció de contraatac portada per en Joan acaba en una passada a l’espai per en Victor que es planta tot sol davant del porter. Entre un defensa i el porter cometen penal damunt d’en Victor. De nou el golejador de la nit prova sort i en Joan Carles aconsegueix el 2-3. Executa el penal per l’escaire de forma perfecta davant les protestes locals ja que l’àrbitre havia xiulat dos cops. L’àrbitre va interpretar que el gol era legal. Faltaven tres minuts i mig pel final i el Manlleu s’aboca en atac per mirar d’empatar. El Cerdanyola demana un temps morts i mira de fer canvis perquè hi havia jugadors ofegats. A la represa i a falta d’un minut i trenta segons la defensa vallesana perd la bola a la zona de tres quarts de camp. El Manlleu en un contracop de llibre de tres contra dos aconsegueix que en Quim Casalí es quedi lliure de marca i de xut fora l’àrea clava el 3-3. Pràcticament sense temps encara el Cerdanyola mitjançant l’Ignasi va tenir una última ocasió però el marcador ja no es mouria.

Final intens amb repartiment de punts. Un altre vegada el Cerdanyola es deixava escapar la victòria en els instants finals. Regust amarg davant de l’empat ja que pràcticament tenia els tres punts a tocar. Per contra el Manlleu salvava un punt força merescut donada la seva entrega fins el final.

Boníssim tercer temps a Il piccolo biondo de Manlleu. Com sempre molt bon sopar, bona companyia i bona germanor amb els companys osonencs. Ens retrobem a Cerdanyola a la segona volta.